Yemekhanelerde ve lokantalarda gıda sağlığı ve temizliği semineri, 11 Ekim 2000 / [electronic resource]

Katkıda bulunan(lar):Hiperlink (Firm)Materyal Türü : E-KitapDil: Türkçe Yayın ayrıntıları:İstanbul İstanbul Ticaret Odası 2000Baskı: 1. bsTanım: 82 sISBN: 9789755125084Konu(lar): Food Safety - Turkey | Gıda sağlığı -- Türkiye | Genel Çalışmalar | General Works | BUSINESS & ECONOMICS / Industries / Food IndustryDDC sınıflandırma: 363.7296 LOC sınıflandırması:TX911.3 | .Y46 2000Çevrimiçi kaynaklar: EBSCOhost
Bu kütüphanenin etiketleri: Kütüphanedeki eser adı için etiket yok. Etiket eklemek için oturumu açın.
    Ortalama derecelendirme: 0.0 (0 oy)
Bu kayda ilişkin materyal yok

Genel Kullanıcılar

Bu materyal hakkında henüz bir yorum yapılmamış.

bir yorum göndermek için.

TÜRK BAYRAĞI VE İSTİKLAL MARŞI

ATATÜRK


© 2014 - Tüm Hakları Saklıdır.
koha@ktb.gov.tr